Web
Analytics

Wie zijn nou eigenlijk die dames van al onze leuke shops en blogs?
Wij kennen de dames als webshophoudster of als blogster, maar we willen graag meer van ze weten.
Daarom stelden wij ze een aantal vragen!

Vertel eens iets over jezelf, waar woon je, met wie woon je, hoe jong ben je.

Ik ben Suzanne & samen met mijn man en 4 opgroeiende kinderen woon ik inmiddels alweer 18 jaar in het gezellige Brabantse dorp Liempde. Nog nooit zo lang op een plek gewoond en het leven in dit dorpje met een gezellige vriendengroep om me heen bevalt me prima.

Waar hou je van? Kleuren, eten, seizoenen, dieren, you name it!

Ik ben ondernemend, avontuurlijk en altijd in voor nieuwe dingen. Zo staat mijn hoofd dan ook nooit stil en is het heerlijk om met een wandeling in de natuur of door te sporten mezelf weer op te laden.

Maar je kunt me ook zeker een plezier doen met heerlijk uit eten gaan. Het meest in mijn element ben ik wanneer ik voldoende afwisseling ervaar in mijn dagelijkse activiteiten zowel wat betreft werk als prive.

Waar vinden we jou in het weekeind?

In het weekend en dan vooral op zaterdag ben ik veel op het hockeyveld te vinden. Als jeugdcommissielid en aanspreekpunt voor de ouders van de net startende kleuters kan ik op zaterdag genieten van mijn jongste die met zijn leeftijdsgenootjes getraind wordt door mijn oudste. Tussendoor hoop ik dan een glimp van de andere 2 hockeyende dochters op te vangen en dan mag ik in de middag het team van mijn oudste dochter coachen, een gezellige club 14-16 jarige meiden. Op zondag is het dan ook steevast relaxed opstaan en in de middag afhankelijk van het weer even naar de bossen of duinen.

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

Ik heb niet echt een favoriete vakantiebestemming. Maar wel een voorkeur voor het noorden: Zweden en Noorwegen zijn landen waar ik graag ben. Heerlijk al die rust, de ruimte, de natuur! Maar ik houd van verandering en zoek dan ook graag andere mooie plekjes op waar ik van bergen en water kan genieten.

 Waarom ben jij jouw bedrijf begonnen?

Na bijna 10 jaar in de jeugdhulpverlening te hebben gewerkt als pleegzorgwerker, ambulant werker en orthopedagoog was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ging me verder specialiseren in de begeleiding van kind en omgeving bij aandacht- en concentratieproblemen en volgde een opleiding tot neurofeedbacktherapeut en cogmed coach. Zo startte ik in 2007 met mijn eigen praktijk Educadora.

Waarom verkoop je wat je verkoopt?

Vanuit mijn praktijk kwamen ouders vaak met vragen over de aanschaf van speciale producten en hulpmiddelen. Vaak struinde ik dan het internet af om ouders vervolgens goed te kunnen adviseren. Op die manier ontstond het idee om zelf sensorische producten in te gaan kopen en te verkopen. Zo kon ik namelijk de producten ook laten zien aan de cliënten in mijn praktijk. En vanuit mijn professionele deskundigheid als ook vanuit mijn ervaringen als moeder van 4 opgroeiende kinderen kan ik zowel in de keuze als in het gebruik van producten ouders deskundig adviseren. De stap naar een webshop was toen snel gezet. Zo startte ik eind 2013 met de verkoop van de kauwsieraden van Chewigem. Het is erg leuk om deel uit te maken van het kleine internationale Chewigem team waarin mijn deskundige inbreng mogelijk is bij het bedenken van nieuwe ontwerpen. Stap voor stap is er in de volgende jaren toegewerkt naar het uitbreiden van het assortiment.

Wat zou je nog graag aan je assortiment toevoegen?

Bij het toevoegen van nieuwe producten, maak ik de afweging of het past bij mijn stijl en motto: Het verkopen van praktische en kwalitatief goede en veilige producten die kinderen ondersteunen in hun sensorische ontwikkeling. Daarbij vind ik het van belang me te onderscheiden door op zoek te gaan naar originele producten.

Wat shop jij zelf het liefst online?

Ik heb geen duidelijke voorkeur, maar het meest shop ik kleding, schoenen en hockeyspullen online.