Web
Analytics

Wie zijn nou eigenlijk die dames van al onze leuke shops en blogs?
Wij kennen de dames als webshophoudster of als blogster, maar we willen graag meer van ze weten.
Daarom stelden wij ze een aantal vragen!

Vertel eens iets over jezelf, waar woon je, met wie woon je, hoe jong ben je.

Hi, ik ben Ilona, alweer bijna 9 jaar samen met mijn vriend Johan. Sinds een aantal jaar wonen wij samen in de gezellige hanzestad Kampen. In een gezellige, kindvriendelijke, groene en rustige buurt.

Waar hou je van? Kleuren, eten, seizoenen, dieren, you name it!

Je kunt mij vaak vinden in de buurt van de naaimachine. Ook in mijn vrije tijd houd ik ervan om heerlijk creatief bezig te zijn. Af en toe een fijne serie bingewatchen met een lekkere snack is ook een fijne bezigheid.

Mijn favoriete kleuren zijn zwart en wit, maar dan wel gemixt met groen, geel, mint of roze. Kleuren die je ook veelal terugvind in de webshop.

Waar vinden we jou in het weekeind?

In het weekend ben ik vaak druk voor de webshop, welke ik run naast mijn werkweek van 40 uur. Maar het weekend is er ook om leuke dingen te doen met mijn vriend en met vrienden. Zo zitten we graag op het terras of gaan we naar plaatselijke festivals toe met bijvoorbeeld foodtrucks. Zondag doen we vaak rustig aan en zien we wel wat de dag ons brengt.

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

Geen favoriete vakantiebestemming, maar wel een heel wensenlijstje met vakanties naar Noorwegen, Zweden, Denemarken, Ierland, Schotland en IJsland. Allemaal landen met prachtige natuur en geen hoge temperaturen.
Een andere favoriete plek waar ik graag kom is Schiermonnikoog. Voordat ik mijn vriend leerde kennen was ik hier één keer als kind geweest en nu proberen we elk jaar toch wel een keer heen te gaan. Een dagje ‘Schier’ voelt als een weekend weg. Heerlijk fietsen door de duinen, eten bij de strandtent, uitwaaien op het strand, soms nog even langs de bunker en als afsluiting vaak nog langs de visboer. Een ideale dag weg.

Oh in de winter is onze favoriete plek toch wel een weekje skiën in Tsjechië.

 Waarom ben jij jouw bedrijf begonnen?

Voor mij is creatief bezig zijn een mooie uitlaatklep en hierdoor een leuke ontspanning. Een aantal jaar geleden maakte ik tijdens de Instaswap voor mijn swapmaatje een aantal leuke producten voor haar kindje. Hierop kreeg ik zoveel leuke reacties dat ik dacht hier moet ik iets mee doen. En zo ben ik gestart met eerst labeldoekjes, bijtringen en speenkoorden en is het langzaam uitgebreid tot wat het nu is.

Waarom verkoop je wat je verkoopt?

Hoe leuk is het als jij je creativiteit kwijt kan en je andere blij maakt met leuke decoratie voor de babykamer, toffe kindercadeaus en kraamcadeaus.

Wat zou je nog graag aan je assortiment toevoegen?

Een eigen knuffel collectie. Stoere en lieve knuffels die je bij de geboorte al kan geven en het kindje nog jaren plezier van gaat hebben.

Wat shop jij zelf het liefst online?

Vooral kleding! Oh en voor de shop kan ik ook uren rondstruinen op het internet op zoek naar leuke stoffen!