Web
Analytics

Wie zijn nou eigenlijk die dames van al onze leuke shops en blogs?
Wij kennen de dames als webshophoudster of als blogster, maar we willen graag meer van ze weten.
Daarom stelden wij ze een aantal vragen!

Vertel eens iets over jezelf, waar woon je, met wie woon je, hoe jong ben je.

Ik ben Henny van der Burg, ik ben getrouwden heb 2 kinderen (een zoon en een dochter) , drie kleinzoons & twee kleindochters. Ik woon in Voorschoten en ben 66 jaar.

Waar hou je van? Kleuren, eten, seizoenen, dieren, you name it!

Mijn lievelingskleuren zijn zwart, wit, roze, goud & zilver. Ik eet graag Indonesisch & ik ben dol op de lente.
Mijn hobby is lekker creatief bezig zijn & mijn beste vrienden zijn mijn man, kinderen & kleinkinderen.

Waar vinden we jou in het weekeind?

Haha ik het weekeind vind jij mij meestal thuis, aan het werk.

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

Dat is Madeira. Hier hebben wij een appartement, we gaan hier een paar keer per jaar naar toe. Het is echt mijn droomeiland.
Prachtige natuur, heerlijk eten, weinig criminaliteit, lieve mensen en altijd een fijn klimaat.
Dit is voor mij echt genieten!

 Waarom ben jij jouw bedrijf begonnen?

Ik ben 10 jaar geleden de Verrassingsmand begonnen. Ik maakte altijd al kerstpakketten voor het bedrijf waar ik toen werkte. Mijn collega’s waren er zo enthousiast over en zeiden dat ik voor mezelf moest beginnen. Zo gezegd zo gedaan! Eerst mij ingeschreven bij de Kvk, mijn eigen website gemaakt ( ik had natuurlijk nog geen geld om er een te laten maken) en spullen ingekocht. De eerste opdrachten kwamen binnen, nog niet zo veel maar het begin was er. Inmiddels is dat nu na 10 jaar wel anders. Nu heb ik heel veel opdrachten en het bedrijf groeit ieder jaar.

Waarom verkoop je wat je verkoopt?

Ik verkoop verrassingsmanden omdat ik het heerlijk vind om mijn creativiteit in mijn werk te kunnen gebruiken. Ook vind ik het fijn om mensen blij te kunnen maken want de zieke, zwangere, de papa’s en de mama’s die een baby hebben gekregen, de jarige, de relatie, het bruidspaar en iedereen die zo’n mooi pakket thuis gestuurd krijgt is daar blij mee. Het is altijd een verrassing, vandaar ook mijn naam: De Verrassingsmand.

Wat zou je nog graag aan je assortiment toevoegen?

Niets, want ik heb een mega grote voorraad.

Wat shop jij zelf het liefst online?

Ik shop voornamelijk leuke spullen om mijn manden te vullen.