Web
Analytics

Alaaf! Binnenkort viert een groot deel van Nederland weer carnaval. Zelf woon ik in Brabant; hét carnavalsgat. Toch ben ik er zelf niet mee opgegroeid, maar mijn kinderen zullen dat wel doen. Langzaam zal ik er dus wel aan wennen… Denk ik! Wij, van de Online Etalage, zochten twee leuke shops voor je uit met de meest toffe carnavalsoutfits.

Mijn Gekkegeit, de shop met speelgoed en hebbedingen voor kinderen en hun ouders. Verkleedkleding mag dan natuurlijk niet ontbreken. Ideaal voor carnaval. Bijna alle kostuums vind je in twee verschillende maten. Zowel voor peuters, kleuters en schoolkinderen. Voor elk kind wat wils. Zie jij je zoon al als de Hulk rondlopen? Of je dochter als prachtige prinses? Zoek samen een mooi kostuum uit.

Ook bij Superhelden Kinderkleding ben je aan het juiste adres. De naam zegt het al: superhelden. Kinderen vinden het geweldig om hun superheld na te spelen, en daar haakt deze shop graag op aan. Je vindt er niet alleen verkleedkleding, maar ook hele toffe accessoires als sleutelhangers en kettingen. Zo maak je de outfit helemaal af. Neem absoluut een kijkje en ontdek het superhelden assortiment van Monique.

Vieren jullie carnaval?