Web
Analytics
Afgelopen week ben ik samen met één van mijn zoons bij Buutvrij voor de hele pot in Best (Noord-Brabant) geweest. Toen we aankwamen bij de loods, waar heel groot de naam opstaat, dachten we allebei….oké wat is dit? De loods heeft aan de voorkant niet zoveel uitstraling, maar dan kom je binnen en wauw, wat een leuke plek!! De loods staat vol met gezellige hoekjes waar heerlijk kunt gaan zitten, een vergaderkas en workshop tafels!

Wil je wat eten dan kun je aan een van de tafels gaan zitten, maar wil je liever een beetje relaxen dan staan er banken waar je heerlijk op kunt wegkruipen.

Ook is er een superleuke kinderhoek, waar je als ouders ook bij kunt gaan zitten om een oogje in het zeil te houden. Er staat een geweldig groot bed waar je op mag springen!!!! Hoe leuk is dat?! En ze hebben ook een giga verkleedkast! Ook aan de hele kleintjes is gedacht met veel houten speelgoed.

Thorben wilde lekker binnen op een van de banken zitten en daar hebben we genoten van wat te drinken met iets lekkers. Ik had een stukje carrot cake…..nomnomnom en Thorben een giga chocolade muffin! Die muffin was zo groot dat hij hem niet ineens op kon, dus die hebben we meegenomen voor thuis!

We zijn ook nog even naar buiten gegaan om de tuin achter de loods te bewonderen. De tuin is een heerlijk plek om tussen de bomen te picknicken of lekker te spelen met de kids. Ze hebben ook een moes- en pluktuin, maar daar hebben we niet kunnen kijken omdat deze op slot zat. Maar we komen zeker terug om ook hier even rond te snuffelen en dan neem ik alle kids mee, want ik weet zeker dat zij het hier ook héél leuk gaan vinden.
Je kunt bij Buutvrij ook diverse workshops volgen en voor de kids hebben ze ook regelmatig leuke activiteiten zoals Peuterdans, de Doefabriek waar je zelf een knikkerbaan of vogelhuisje in elkaar gaat zetten, macramé knoppen of je gaat een spannende speurtocht lopen.

Zoals je leest ben ik en ook Thorben erg enthousiast en we hebben besloten dat we snel weer terug gaan!