Web
Analytics

BenIkHip.nl

BenIkHip.nl verkoopt een groot assortiment Full color strijkapplicaties en velours applicaties voor het oppimpen van kleding en textiel.
Zo maak je in een handomdraai van dat saaie t-shirtje of rompertje een uniek exemplaar. Neem eens een kijkje en overtuig je van het grote aanbod! Ook voor andere hippe kinderspullen ben je bij BenIkHip aan het juiste adres.

Hippe tassen, van verschillende merken leuke merken, lunchskins, koeltasjes en de bekende Doppers. Ben je zwanger? Kondig het aan met een leuke button. We hebben een groot assortiment aan buttons in diverse afmetingen en diverse teksten en afbeeldingen. Zit jouw keuze er niet bij? Wij denken graag met je mee voor een eigen tekst of met foto.

Ken je de Sonny Angels geluksengeltjes?  Ook deze zijn te koop bij ons, maar ook voor leuke ansichtkaartjes, muurstickers, papierwaren, stickers, haarspeldjes, sieraden en leuke al dan niet gepersonaliseerde hebbedingen zoals mooie vilten sleutelhangers met naam ben je bij BenIkHip.nl aan het juiste adres.

Kom eens een kijkje nemen in de shop, er is genoeg leuks te vinden, veel plezier met shoppen!