Web
Analytics

Met een baby op komst is het heerlijk om lekker rond te neuzen in shops waar ze allemaal leuke, schattige babyproducten hebben. En ik kan het weten, want op het moment dat ik deze blog schrijf ben ik zelf 20 weken zwanger. Laten we eens kijken wat voor leuks er te vinden is bij de shops van de Online Etalage.

Happy Belly’s, mij niet onbekend. Hier heb ik regelmatig flyers van gehad, leuk om nu terug te zien bij de Online Etalage. Een shop met een mooi concept als je het mij vraagt. Zij verkopen tweedehands positiekleding. Zowel voor tijdens -als na de zwangerschap. Want ook borstvoedingskleding vind je in hun assortiment. Verder vind je er ook een aantal leuke kraamcadeaus en kun je er nu tijdelijk ook terecht voor babykleding. Zeker de moeite waard om eens te kijken!

Dan Studio Kikor. Naast de leuke posters en kaarten voor op de baby –en kinderkamer, worden hier ook hele toffe gehaakte knuffels verkocht. Verkrijgbaar als kikker of konijn. Bij elke knuffel zit een kaart en bij de set met konijnen knuffel zit er ook nog een rammelaar bij. Er bestaat zelfs de mogelijkheid een eigen kikker knuffel te ontwerpen. Zo kun je alle kleuren zelf samenstellen, zodat het perfect bij je baby en het kamertje past! Ook leuk als kraamcadeautje!

Als laatst delen we graag de producten van Made by Reez. Hier vind je allerlei gepersonaliseerde en unieke kraamcadeautjes. Zo is het mogelijk om verschillende producten te laten bestickeren, bedrukken, borduren of te laten glasetsen. Wat denk je bijvoorbeeld van een rompertje met een eigen gekozen tekst? Of een bewaarkoffertje met de naam van de baby erop? Het kan allemaal, de keuze is reuze. Bestel er meteen een leuke kaart bij en je bent klaar voor het kraambezoek!